Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων

3 Μαρτίου 2021 0 Από Μαριάνθη Χαλκίτη

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν η Ρόδος μπαίνει σε καθεστώς αναστολής των σχολικών μονάδων πλην εκείνων της ειδικής αγωγής από αύριο Πέμπτη ,4/3/21 έως και την Τρίτη ,16/3/21.

Διακόπτεται , λοιπόν, η δια ζώσης εκπαίδευση και ξεκινά από αύριο η τηλεκπαίδευση μέσω Webex τις ίδιες ώρες και με το ίδιο πρόγραμμα. Θυμίζουμε ότι τα μαθήματα ξεκινούν στις 14:10 μ.μ. και ολοκληρώνονται στις 17:20 μ.μ. με μισάωρες διδακτικές ώρες και δεκάλεπτα διαλείμματα. Ισχύουν οι ίδιες διευθύνσεις ηλεκτρονικών τάξεων των δασκάλων. Εξαίρεση στο πρόγραμμα θα αποτελέσει η Παρασκευή 5/3/21 όπου θα αφιερωθεί μια διδακτική διαδικτυακή ώρα αφιερωμένη στην επέτειο για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Από αύριο Πέμπτη και κάθε μέρα θα παρευρίσκεται στο σχολείο  ο διευθυντής για όσους γονείς επιθυμούν να δανειστούν ηλεκτρονική συσκευή για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, καθώς και για να πάρουν τα βιβλία και άλλα υλικά των παιδιών που βρίσκονται  στα θρανία τους. Ο γονείς εισέρχονται στο σχολείο μόνο εάν τους το επιτρέπει η  υγεία τους και  πάντα με  τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Ο διευθυντής του σχολείου και οι δάσκαλοι των τάξεων είναι  διαθέσιμοι για τυχόν απορίες.

Τηλ. επικοινωνίας σχολείου: 22410 -62829

Τηλ. επικοινωνίας διευθυντή: 6940587980

Καλή δύναμη σε όλους!