Διάκριση σε διαγωνισμό ζωγραφικής

17 Απριλίου 2022 0 Από Μαριάνθη Χαλκίτη

Η Β και η Δ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής 2021 με θέμα «Η διαδρομή του φαγητού από τη Φύση (γη – θάλασσα) μέχρι το πιάτο μου». Στόχος του Διαγωνισμού ήταν τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν την αξία των προϊόντων του τόπου τους, το μόχθο που απαιτείται πριν η τροφή φτάσει στο πιάτο τους και τους παραδοσιακούς τρόπους προετοιμασίας της. Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε 250 έργα από σχολεία της νησιωτικής και παράκτιας Ελλάδας, με κριτήρια την πρωτοτυπία, τη φαντασία και την καλλιτεχνία των παιδιών και με χαρά μάθαμε πως η μαθήτρια της Β1 τάξης του σχολείου μας Αθανασία Νομικού διακρίθηκε στην κατηγορία :

Παιδιά 6-9 ετών:

1ο βραβείο: Βασίλης Ψωμάς, Γ’ τάξη 1ου Δημοτικού Σχολείο Χίου

2ο βραβείο: Αθανασία Νομικού, με τίτλο «Τα μελίσσια» Β’ τάξη 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

3ο βραβείο: Γιάννης Τάντης, με τίτλο «Το ψαροχώρι» Γ’ τάξη 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

Δείτε και εδώ:

https://www.filoitounisiou.gr/2022/02/11/diadromi-trofis/?fbclid=IwAR0igIs6pgFjftQMI3wGn40GRkxPP-obS9FoQpMfOH2sOC4lJ8bJJie4HFQ

Συγχαίρουμε τους νικητές και ιδιαίτερα τη δική μας μαθήτρια και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο! Συγχαίρουμε, επίσης, θερμά και όλα τα παιδιά μας που ανταποκρίθηκαν με χαρά και συμμετείχαν με τα όμορφα έργα τους σε αυτόν τον διαγωνισμό και τους ευχόμαστε να απολαμβάνουν πάντα με την ίδια χαρά τις παραδοσιακές τους τροφές με σεβασμό στο περιβάλλον και σε αυτούς που μοχθούν στην αλυσίδα της παραγωγής τους. Η ζωγραφιά που βραβεύτηκε:

Τα μελίσσια